Ontzorgen. Dat is onze belangrijkste taak als accountants. En u kiest in hoeverre u ontzorgd wilt worden. Van het verwerken van facturen tot de maandelijkse btw-aangiften. Als het gaat om het rapporteren van de maandcijfers tot het opstellen van de jaarrekening. Onze accountants en financieel adviseurs begeleiden u als ondernemer – groot of klein, nationaal of internationaal – zo intensief als u op prijs stelt. 

Uw cijfers zijn voor ons bijzonder. Daarmee gaan we graag met u om tafel. Want wat betekenen die getallen voor de toekomst van uw onderneming en voor u als ondernemer? Gaat het naar wens of is er reden tot zorg? Wat zijn uw ambities, en wat is ervoor nodig om daar te komen?

Elk onderwerp dat impact heeft op de cijfers – nu en in de toekomst – leggen we in dat gesprek op tafel. Zodat u de handen vrij heeft om te doen wat u het liefste doet. Ondernemen! 

Wij houden van korte lijnen. Veranderingen in risico’s, verzekeringen, fiscale en personeelszaken overleggen we direct met onze collega-accountants. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem contact met ons op! 

Van der Does Accountants en Adviseurs kan u ook van dienst zijn op het gebied van:

Patricia den Heijer

Accountant

Telefoon: 0182 516 577
info@vanderdoes.nl

Meer informatie over Accountancy & Administratie

Wenst u meer informatie over Accountancy & Administratie, bel 0182 516 577 of vul onderstaand formulier in, wij bellen u dan spoedig terug