Fiscaal advies

Fiscale regels en wetten veranderen continu. Het is dan ook zaak ervoor te waken dat u niet meer belasting betaalt dan nodig. Of het nu gaat om de vennootschaps- of inkomstenbelasting, over omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringen, schenkings-en erfrecht. Onze belastingadviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet en geven up-to-date fiscaal advies en denken graag mee als het gaat om financiële planning. Met een helder plan van aanpak in uw situatie. 

Financiële planning

Onze belastingadviseurs denken graag aan de langere termijn. Op welke manier wilt u bijvoorbeeld richting uw pensioen qua vermogen? Schenkt u de kinderen nu al of is dat iets voor later? Welke huwelijkse voorwaarden zijn optimaal in uw situatie? En is uw testament nog up-to-date? Hoe gaan we met de kinderen om nu één van hen in de zaak komt? Veelal moeilijke – en soms ook emotionele – onderwerpen, waarbij onze financiële adviseurs u kunnen ondersteunen. 

Wat wilt u en wat kunt u als het gaat om uw financiële planning? Dat is het gesprek dat onze adviseurs graag met u voeren als het gaat om fiscaal advies en de financiële planning, nu en in de toekomst. Tijdens dat gesprek brengen wij de mogelijkheden in beeld, zowel als het gaat om de korte als om de langere termijn. Om fiscale zekerheid te krijgen kunnen wij zo nodig uw plannen kortsluiten met de belastingdienst in het kader van het Horizontaal Toezicht.  

Ons doel: rust brengen in uw financiële situatie, nu en richting de toekomst, rekening houdend met uw wensen. In hoeverre onze belastingadviseurs u daarin begeleiden, bepaalt u zelf. We zitten graag met u om tafel voor een algemeen gesprek: hoe staat u ervoor? Maar denken ook intensief mee bij specifieke onderwerpen, zoals overnames, echtscheidingen, pensioenplanning, et cetera.

Van der Does Accountants en Adviseurs kan u ook van dienst zijn op het gebied van:

Patrick Heijnis

Belastingadviseur

Telefoon: 0182 516 577
info@vanderdoes.nl

Nog meer weten over uw Financiële planning

Bel 0182 516 577 of vul onderstaand formulier in, wij bellen u dan spoedig terug