Fiscaal advies

Fiscale regels en wetten veranderen continu. Het is dan ook zaak ervoor te waken dat u niet meer belasting betaalt dan nodig. Of het nu gaat om de vennootschaps- of inkomstenbelasting, dan wel over omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringen, schenkings-en erfrecht. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en adviseren u duidelijk en met een helder plan van aanpak in uw situatie. 

Financiële planning

En dan is er ook nog de langere termijn. Op welke manier wilt u bijvoorbeeld richting uw pensioen qua vermogen? Schenkt u de kinderen nu al of is dat iets voor later? Welke huwelijkse voorwaarden zijn optimaal in uw situatie? En is uw testament nog up-to-date? Hoe gaan we met de kinderen om nu één van hen in de zaak komt? Veelal moeilijke – en soms ook emotionele – onderwerpen, waarbij wij u kunnen ondersteunen. 

Wat wilt u en wat kunt u financieel? Dat is het gesprek dat wij graag met u voeren als het gaat om fiscale en financiële zaken, nu en in de toekomst. Tijdens dat gesprek brengen wij de mogelijkheden in beeld, zowel als het gaat om de korte als om de langere termijn. Om fiscale zekerheid te krijgen kunnen wij zo nodig uw plannen kortsluiten met de belastingdienst in het kader van het Horizontaal Toezicht.  

Ons doel: rust brengen in uw financiële situatie, nu en richting de toekomst, rekening houdend met uw wensen. In hoeverre wij u daarin begeleiden, bepaalt u zelf. We zitten graag met u om tafel voor een algemeen gesprek: hoe staat u ervoor? Maar denken ook intensief mee bij specifieke onderwerpen, zoals overnames, echtscheidingen, pensioenplanning, et cetera.

Anthony Uphoff

Belastingadviseur

Telefoon: 0182 71 61 38
anthony.uphoff@vanderdoes.nl

Direct contact

Nog meer weten over uw Financiële planning

Bel 0182 516 577 of vul onderstaand formulier in, wij bellen u dan spoedig terug