De kracht van onze organisatie berust op het feit dat wij als mede-ondernemer met onze klanten optrekken en hen adviseren rondom de thema’s tent, vent, cent. Onze ambitie is dat elke klant zich comfortabel voelt binnen de relatie die wij met hen onderhouden. Daarom willen we bij contactmomenten niet alleen weten hoe het met uw onderneming gaat, maar vooral ook hoe het met ú gaat om van daaruit te bouwen aan uw onderneming en ondernemerschap. Dit is waar als Van der Does Accountants & Adviseurs – samen met u – naar streven:

Betrouwbaar
Waarmaken wat wij beloven, dat is waar wij voor gaan bij elke klant. In ons werk is wederzijds vertrouwen de basis.

Relationeel
Wij willen dat klanten zich comfortabel voelen binnen de zakelijke relatie die wij met hen onderhouden. De informele manier van doen is kenmerkend voor ons kantoor.

Daadkracht
Denkend vanuit ondernemerschap adviseren wij bij gevraagde en ongevraagde zaken. Zo nodig gaan wij door het vuur, als dat in het belang van de klant is. Daarbij werken wij vanuit onze professionaliteit en persoonlijke kwaliteiten.

Toekomstgericht
In ons werk is het verleden de basis voor de toekomst. Als de basis goed is, komt er ruimte voor doelgerichte groei. Samenwerken is daarin het sleutelwoord, om met elkaar te blijven groeien.

“Met ons kantoor hebben wij niet de ambitie de grootste te zijn, wel de beste. Dit jaar heeft onze brancheorganisatie ons getoetst op 17 gestelde criteria. En keurde ze allemaal goed! Daar zijn we trots op. Want door ons werk goed te doen, wordt onze klant het best geholpen. En daar doen we het voor.”