Ondernemen is als een droom. Elke ondernemer heeft een beeld van wat hij of zij wil doen of bereiken. Dat begint met een brainstorm over het product, de dienst, de rechtsvorm en financieringsmogelijkheden. Het eindigt hopelijk met een mooi pensioen. Dat alles, van begin tot eind, met ups en downs, geeft af en toe aanleiding voor ondernemersadvies. 

Wij gaan voor ondernemersadvies voor ondernemers zoals u, van ondernemers zoals wij. Niet alleen over de onderneming, maar ook als het gaat om u als privépersoon. Bij hoogtepunten – een overname of verkoop, uitbreiding, een zoon of dochter die in het bedrijf komt. En bij dieptepunten – een sanering, chaos op de werkvloer, schulden of een stukgelopen huwelijk. 

Want onze ondernemersadviseurs weten uit ervaring dat elke ondernemer af en toe twijfelt: Doe ik het goed? Hoe kan het anders? Wat is wijsheid? Én graag zijn verhaal deelt met mensen zoals hij of zij. Mensen die begrijpen hoe ondernemen werkt. Wat de risico’s zijn. Hoe je winst kunt vieren. Hoe je omgaat met teleurstellingen.

Van productiebedrijf tot dienstverlening. ICT-onderneming of horecazaak. Lokale tot internationale onderneming. Denkend vanuit uw ondernemerschap kijken, luisteren en praten onze ondernemersadviseurs graag met u mee.

Van der Does Accountants en Adviseurs kan u ook van dienst zijn op het gebied van:

Nico van der Does

Registeraccountant

Telefoon: 0182 516 577
info@vanderdoes.nl

Heeft u een vraag?

Bel mij gerust op 0182 516 577 of vul onderstaand formulier in.