Ondernemen is als een droom. Elke ondernemer heeft een beeld van wat hij of zij wil doen of bereiken. Dat begint met een brainstorm over het product, de dienst, de rechtsvorm en financieringsmogelijkheden … en eindigt hopelijk met een mooi pensioen. Dat alles, van begin tot eind, de ups en downs, geeft af en toe aanleiding voor advies. 

Advies voor een ondernemer zoals u, van ondernemers zoals wij. Advies over de onderneming en aan u als privé persoon. Bij hoogtepunten – een overname of verkoop, uitbreiding, een zoon of dochter die in het bedrijf komt – en bij dieptepunten – een sanering, chaos op de werkvloer, schulden of een stukgelopen huwelijk. 

Want wij weten uit ervaring dat elke ondernemer af en toe twijfelt: Doe ik het goed? Hoe kan het anders? Wat is wijsheid? Én graag zijn verhaal deelt met mensen zoals hij of zij. Mensen die begrijpen hoe ondernemen werkt. Wat risico’s zijn. Hoe je winst kunt vieren. Hoe je omgaat met teleurstellingen.

Van productiebedrijf tot dienstverlening. Van ICT-onderneming tot horecazaak. Van lokale tot internationale onderneming. Denkend vanuit uw ondernemerschap kijken, luisteren en praten we graag met u mee.

Nico van der Does

Registeraccountant

Telefoon: 0182 71 61 63
nico.vanderdoes@vanderdoes.nl

Direct contact

Heeft u een vraag?

Bel mij gerust op 0182 516 577 of vul onderstaand formulier in.